martes, 23 de septiembre de 2008

Thinking in blue.....






11 comentarios:

simplexia dijo...

Marroc? tunisia?
q guapes..

Donna_Regina dijo...

Xaouen ( o Chefchaouen ) al nord del Marroc...no m´ho puc treure del cap....tan a prop i tan desconegut per mi...quina bellesa!
Necessito anar-hi...ja!!
;)

simplexia dijo...

Chefchaouen ho tenim pendent... sempre anem de cul baixant al sud i aquesta ciutat requereix una parada pausada. Conec uns quants que hi han estat.. i diuen que val la pena. Es el paradís també de hippies que baixen en busca de bon haxis.. A les muntanyes dels voltants es on es cultiva gairebé tota la producció de maria de tot marroc! 8)

Donna_Regina dijo...

Donç..oju peligru!! Un dels meus millors amics es va baixar al moro, el van enxampar i el van engrajolar....ho vem passar fatal!
Ara te un mega cultiu de maria a Ibiza...Em sembla que se l´hi van treure les ganes de haxis! jaja!

simplexia dijo...

es fotut si.. jo he sentit a parlar que moltes vegades el tio que et ven el haxis esta "compinxat" amb la policía. Un cop has comprat, la poli et para, et treuen el costo, i et demanen pasta canvi per a que no et fiquin a la presó.
Després el costo torna al venedor i es reparteixen els calers amb la poli.
Nosaltres hem comprat petites quantitats allá... pero mai portem res cap a barna... avans de creuar frontera.. ja ens ho hem fumat! jajaa

ortiga70 dijo...

Simplexia no me entero de casi ná..pero si quieres Mari Pili, vente pacá... tengo unos coleguitas que tienen todo tipo de variedades, en unas plantaciones casi como las de Chaouen...Les voy a pedir unas fotitos para que las veas y te arañes la cara...
Saluditos, pareja!
:)

Alicia Nieto dijo...

Que yo ya habia dicho que eso era Chechauen!!Mi amigo Rupe es el rey de alli y lo que trae es de lo mejor!!Que preciosidad,parece Pushkar pero sin lago...

simplexia dijo...

pues ya sabes... cuando vaya pa'abajo... tapeo, pesca... y matuja! ;)

ortiga70 dijo...

Eso está hecho!!
A ver si te veo por aquí pronto.Traeté el pasamontañas porque sino no te voy a conocer..ja,ja,ja..
<;B

Donna_Regina dijo...

Anda que estais tardando!! Por poco más de 200 eurocacos te organizan 3 días allí con ferry incluido desde Tarifa....

Si no vais no teneis perdón de Dios!!

Me enveneno de azules!!!

simplexia dijo...

avui m'han pasat un pdf amb unes quantes fotos de chaouen... passa'm el teu emilio pel myspace si no vols publicar-lo aqui.. i t'el reenvío!